Maison Helise

Schrijfcoach: Marjon Joosten 

Voor wie?                      Voor iedereen die in alle rust, weg van alle dagelijkse beslommeringen en afleidingen, in een prachtige omgeving met creatief schrijven aan de slag wil en of flinke schrijfkilometers wil maken. Voor beginners en gevorderden.

Wat houdt het in?      Gedurende vijf dagen volg je van 10:00 tot 12:30 een schrijfworkshop met medecursisten. Ik bied je inspirerende schrijfopdrachten en leer je technieken voor het schrijven van verhalen en gedichten. Je ontvangt persoonlijke feedback op jouw boek of bundel, als je al in dat stadium bent. Hoeveel tijd je naast de workshops aan jouw schrijfproduct(en) wil besteden, bepaal je helemaal zelf! 

Wat levert het op?     Aan het eind van deze schrijfweek beschik je over de basistechnieken voor creatief schrijven en of een schrijfplan voor je eigen boek of bundel. Ik beloof je daarnaast een rijke, persoonlijke ervaring; schrijven is ook altijd een ontdekkingsreis naar je binnenste. Naar de verhalen die, bewust of onbewust, in jou leven en gehoord willen worden.

Wanneer:

zondag tot zaterdag
27 september - 3 oktober

All-inclusief; ontbijt, lunch en 3-gangen diner met koffie of thee. 
Op basis van zes overnachtingen op een 2-persoons kamer. Prijs op aanvraag voor 1-persoonskamer.
                         
Kosten: 675,00 pp 

                 

 Marjon Joosten is schrijver, dichter, docent Nederlands en schrijfcoach. Ze studeerde Nederlandse taal en letterkunde. In 2013 verliet ze het voortgezet onderwijs en sloeg ze een creatievere taalweg in. Ze volgde ze de opleiding Docent Creatief Schrijven (Hogeschool van Amsterdam), vervolgens een coachopleiding (Walthuis, Amsterdam) en ontwikkelde zich tot schrijfcoach.

Maison1a+logo4geel 72dpi

MaisonHelise  Vogezen, La Croix-aux-Mines, Frankrijk

Copyright © 2020 MaisonHelise | +31640586167 | Disclaimer privacy | sitemap | B&B Vogezen, Frankrijk